tarieven

Professionals

De trainingen, lezingen en consultatiemogelijkheden bied ik graag op maat en passend bij jouw vraag en jouw dagelijkse praktijk. Wil je meer weten over de tarieven die ik hanteer voor het geven van een lezing of training, het bieden van consultatie of het individueel coachen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op via het contactformulier of door te mailen naar info@hetsensitievebrein.nl .

 

Jongeren, Volwassenen en Ouders

 

De kosten voor begeleiding vanuit Het Sensitieve Brein worden meestal niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

Wel is het mogelijk om de kosten voor een traject met een jongere te betalen vanuit een PGB (PersoonsGebonden Budget). 

 

PGB

Uw gemeente bepaalt of u in aanmerking komt voor een PGB. Hiervoor kunt u contact opnemen met het wijkteam van de gemeente waarin u woont. Indien het vinden van het wijkteam in uw gemeente niet lukt, help ik u hier graag bij.

 

Aan een PGB zijn voorwaarden verbonden:

- U bent in staat om het budget zelf te beheren (zelf zorg inkopen en zorgverleners aansturen). U mag ook iemand machtigen om dit voor u te doen.

- U koopt zorg in die doeltreffend is, cliëntgericht en veilig. Met doeltreffend bedoelt uw gemeente dat de zorg bijdraagt aan de zelfstandigheid van uw kind.

- U kunt aangeven waarom de door de gemeente ingekochte 'zorg in natura’ niet geschikt is voor u en uw kind. (Doordat Het Sensitieve Brein begeleiding biedt welke vaak niet wordt geboden door de zorgaanbieders die de gemeente heeft ingekocht, kan dit vaak voldoende onderbouwd worden.) 

- De zorgaanbieder die u betaalt vanuit het PGB moet aan inhoudelijke kwaliteitseisen voldoen. (Doordat ik als psycholoog geregistreerd ben bij het SKJ, voldoet Het Sensitieve Brein aan deze eisen.) 

 

Mocht u niet willen dat uw gemeente betrokken wordt bij uw gezin, dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen de kosten zelf te betalen. Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op om mijn tarieven te horen. Contact opnemen kan via het contactformulier of door te mailen naar info@hetsensitievebrein.nl.

 

Reiskosten

Voor gesprekken binnen een straal van 5 km vanaf Gorinchem, worden geen reiskosten berekend. In de andere gevallen wordt een reiskostenvergoeding gerekend van €0,25 per kilometer.

 

Annulering

Bij verhindering verzoek ik u de afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders ben ik genoodzaakt de kosten van het gesprek in rekening te brengen. Bij absentie, zonder berichtgeving, ben ik tevens genoodzaakt de kosten voor het gesprek in rekening te brengen.